EXPO MOBILA
EXPO MOBILA
16.11.2023 - 19.11.2023
Expoziţie internaţională specializată de mobilă, utilaje, scule, materiale şi accesorii pentru fabricarea mobilei, ediţia a XXI-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 284
(CIE "MOLDEXPO" SA)

Întreprinderile Mici şi Mijlocii vor beneficia de compensare parţială a spaţiului expoziţional în cadrul Programului de Stat de stimulare a participării agenţilor economici la tîrguri şi expoziţii în conformitate cu calendarul expoziţional pentru anul 2021 (https://www.odimm.md/ro/calendar-expozitii)Beauty, Târgul Școlar, Moldagrotech (autumn), Farmer, Food&Drinks, Fashion Expo, Expo Mobila, Craciunul Acasa.

 

La Program poate participa orice agent economic care este clasificat ca întreprindere micro, mică sau mijlocie în conformitate cu art.5 al Legii nr. 179 din 21 iulie 2016 cu privire la întreprinderile mici și mijlocii

 

Solicitantul care corespunde criteriilor de eligibilitate și care a participat la expoziție are dreptul să beneficieze de:

  • 100 % din costul taxei de înregistrare la expoziție/târg, dar nu mai mult de 1 000 lei;
  • 50 % din costul arendei spațiului expozițional contractat, dar nu mai mult de 4 000 de lei;

 

Suma maximă transferată unui solicitant/per expoziție nu va depăși 5 000 lei și va fi transferată la contul solicitantului subvenționării doar după depunerea dosarului complet.

 

Mecanismul de participare la Program este unul foarte simplu:

1) Familiarizarea cu Condiţiile de Participare la Program: https://www.odimm.md/ro/despre-expo. 

2) Completarea online a Formularului de Participare la Program: https://survey.odimm.md/expozitii/ 
 

 

Pentru detalii suplimentare Vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 022 211 – 573 sau prin poşta electronică zinaida.cozima@odimm.md, persoana de contact Zinaida Cozima .